Telefon (+373) 69 035 500          Email info@teza.md

 

 

TEZA.MD

 

 

Comanda acum

TEZA.MD

 

 

 

 

Comanda

      Lipsa timpului, a materialelor de studiu, dezinteresul unor conducători academici sau existenţa unui serviciu obositor sunt lucruri cu care se confruntă practic orice student în etapa de realizare a unei teze. Ca urmare, noi venim în sprijinul acelor persoane care doresc să beneficieze de ajutor, oferindu-le în acest sens servicii de consiliere și redactare academică la comandă. Tipurile de lucrări în care suntem specializați sunt următoarele:

      - Teze de master

      - Teze de licenţă

      - Teze de an

      - Proiecte de specialitate

      - Rapoarte de practică

      Experienţa noastră în elaborarea tezelor se încadrează în majoritatea domeniilor actuale, cum ar fi: contabilitate, business și administrare, finanțe și bănci, relații economice internaționale, cibernetică și statistică economică, drept, jurnalism și științe ale comunicării, limbi și literaturi străine, știinte politice și administrative, pedagogie, psihologie, asistență socială, medicină, biologie, geografie, filologie, industrie alimentară, informatică etc.

     Astfel, indiferent de tipul şi complexitatea temei selectate, suntem în măsură să vă realizăm o lucrare științifică bine documentată, după un plan individual, elaborată în conformitate cu cerinţele instituţiilor de învăţămînt superior din Republica Moldova!